© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 21. august 2010

Nedtur

Etter jobb i dag leverte jeg oppdragsavtalen og energirapporten på leiligheten vår til Krogsveen-megleren vår, slik at hun kan begynne å jobbe i det små. Etterhvert ordner hun takstmann og fotograf, men før den tid må vi rydde. MYE! Og tilfeldigvis er min yngste kusine fersk student på Østlandet, så hun overtar en kommode, noen kaffe/te-krus og kanskje noe annet som hun kan tenke seg når hun stikker innom til uken. Praktisk! Hun får gratis møbler og vi blir kvitt gamle ting!

Min kjære fikk i går beskjed om at det neppe lot seg gjøre å jobbe i samme firma fra hjembyen min. Skuffende! Det hadde vært så greit om det hadde latt seg ordne. Men han har ikke gitt helt opp ennå, og skal snakke med noen andre i firmaet for å undersøke de mulighetene han har. *krysse fingre*

Denne videosnutten fikk meg til å le så tårene spratt! Ikke så mye av artisten, men av Sharons reaksjon på det hele! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...