© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 24. august 2010

Helter i solnedgang

Tirsdag! Uken begynner så vidt å komme i gjenge og bare tre arbeidsdager til helg. I går fikk jeg tatt andre og forhåpentligvis siste strøket med maling på garasjen - så har jeg bidratt litt, jeg også.
Druer i solnedgang. Bildet er tatt i 2006.
I dag ble vi kvitt litt "gammelt rask" fra leiligheten. Min yngste kusine er fersk student og trengte å fylle opp en liten hybel med ting og tang, så hun og onkel var innom og hentet en lett blanding av ting; En stor kommode, printer, PC-veske, tre messinglysestaker, liten messingvase, to messingfigurer, fullfigurspeil og 4 kaffe/te-krus. Herlig! Og så er det jo litt kjekt å vite at det kommer til nytte hos noen som vil ha det OG er i familie! :)
Helter i usedvanlig actionfylt positur.

Og - *fanfare* - Derrick har kommet tilbake på NRK1 kl. 1600 på ukedagene og tar fra meg ettermiddagslurene mine igjen. Jeg vet ikke om jeg skal være gretten eller takknemlig for at jeg nå stort sett holder meg våken til leggetid. Det hadde antakeligvis vært lettere å bære om jeg faktisk la meg på ei skjebelig tid for natta.

English summary: Gave away some stuff to my youngest cousin who is a fresh student this autumn. Glad the stuff can be used by others rather than tossed away. And my childhood TV-hero is back on afternoon TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...