© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 2. august 2010

Forfulgt

Været på Vestlandet er omtrent som forventet: stort sett regn og lite sol. Sånn går det når man ikke har vett til å planlegge ferien etter værforholdene. Fint vær i Oslo mens vi besøkte mine foreldre i stort sett regnfyllt vær, pent vær hos mine foreldre mens det regnet over oss i Oslo igjen - og regnvær her på Vestlandet mens Østlandet nyter relativt fine dager. Det var mest tydelig da vi kjørte vestover. Det var flomvarsel i syv fylker på Østlandet mens vi kjørte vekk fra styrtregnet og kjørte ned Romsalen i solnedgang. Håper de bildene jeg tok ble bra! Har ikke fått sett dem på PC ennå.

Her har det gått i familiemiddager, besøkt svogers nye, gamle hus som han pusser opp sammen med sin samboer og besøkt min kjæres bestekamerat som nå er trebarnsfar og har det livlig i heimen. Det var kjekt å se dem igjen nå. Det var lenge siden sist. I morgen skal vi ringe banken (som tildelte oss en representant nettopp i Ålesund etter at han vi hadde tidligere sluttet), kjøpe skjorte til bryllupet (den gamle var krympet over magen ...), bryllupskort og ekstern harddisk.

Overhørt hos bestekameraten:
- HØR! Kan dere klare å leke uten å bråke så mye?!
- Nei.

English summary: Rainy weather follow us around the country! Will do some shopping on Monday. And phone our bank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...