© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 21. august 2010

The Beginning

Tomrom - og tunge esker.
Så har ryddesjauen såvidt begynt. Jeg har tømt ei bokhylle, en CD-rack med nips og ei hjørnehylle, og min kjære demonterte det hele etterpå. Kjedelig jobb, but somebody's gotta do it. Tidligere idag var vi innom både Maxbo (bobleplastrull, søppelsekker, taperuller, flyttekartonger, malepensler og hvitmaling) og Clas Ohlson (plastbokser og svarte kleshengere i tre). Og på veien ble vi pådyttet en liten pose hver fra BilXtra som hadde tilbud på høytrykkspyler som vi sannsynligvis kommer til å benytte. Vi burde spyle ute på balkongen og veggene før vi maler dem.

English summary: The packing has started. Took down a bookshelf, a CD rack and a corner shelf. Bought some useful stuff earlier today.

2 kommentarer:

  1. Lykke til med ryddesjauen. Ser ut som de har pakkeutstyret i orden!

    SvarSlett
  2. Takk og takk! Trenger noen lykkeønskninger for å få energi nok til å komme gjennom denne prosessen. Foreløbig pakker og rydder vi bare slik at meglerfotografen skal ta fristende bilder av leiligheten.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...