© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 20. juli 2010

Rekognosering

Så sitter vi her hos mine foreldre i min hjemby. Ferie! Men hva skal vi ta oss til? Været er smådårlig. Vi har rekognosert litt i traktene. Min kjære skal på "uformell samtale" med potensiell ny arbeidsgiver i morgen tidlig, så vi kjørte dit slik at vi slipper å bruke tid til å lete etter stedet i morgen. Etterpå kjørte vi rundt i nabolaget der, og kom igrunnen til at vi godt kunne tenke oss å bo der. Dessverre er det selvfølgelig også et av byens dyreste og ettertraktede områder, så vi må nok satse på Norsk Tipping om det skal gå i orden ... Men det er lov å drømme!

*drømme*

Deretter endte vi opp på et digert handlesenter på østsiden av byen, hvor det - i følge min mor - var kjempetilbud på Cola Zero. Omtrent det eneste min mann drikker, med få unntak. Og etter det igjen sullet vi rundt i et annet boligområde. Der hadde jeg faktisk aldri vært selv, så vi kom ut ved et museum før jeg kjente meg igjen. Dagens sightseeing!

Etter morgendagens avtale, tenker jeg at vi kikker litt på lagerhotell, som det heter. Et sted hvor vi kan lagre møbler og ting før vi kjøper ny bolig her. Det er ett nær bryggeriet, og ett eller to på andre siden av den store broa.

Lurer på hvordan platyene klarer seg alene i varmen ...?

English summary: Vacation at my parents. Not much to do. Hubby's got his informal meeting tomorrow. We've driven around abit to become familiar with some of the areas in this town. Should check out some "storage hotels" too tomorrow.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...