© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 4. juli 2010

Bærbart

Så har jeg jammen bestillt meg bærbar pc, jeg også. Det hadde selv ikke JEG trodd! Men det kan komme godt med når jeg skal flytte inn i kjelleren hos mine foreldre, og sove på det gamle pikerommet mitt hvor far nå har sitt kontor. Min kjære plukket ut en Acer Aspire 5738ZG 15.6"WXGA til meg, så jeg får stole på at det er en bra maskin. Jeg har vel en mistanke om han har lyst på den selv, når vi igjen finner oss en felles bolig. *hehe* Nå kan jeg ihvertfall glo på filmer for meg selv, når foreldrene skal lytte på tyske schlägere på radio ...

English summary: Ordered a laptop to watch DVDs, surfing the internet and other time consuming activities this autumn when my parents want to listen to German "schlägers" on radio or watch something obscure on TV like "Hotell Cæsar".

1 kommentar:

  1. Tyske slagere på radioen? Høres ut som om det skal mere til en en PC for å redde deg...eller du kan hoppe opp på bordet og jodle med! he-he

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...