© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 15. juli 2010

Arbeidsregler

I dag fikk jeg ordnet med papirer på at jeg har tatt BCG-vaksine! Stemplet og undertegnet - og nå også scannet for fremtidig bevaring. Takk og pris for at enkelte ting funker! :)

Da jeg kom hjem fra jobb, ventet en e-post fra min nye arbeidsgiver. Mitt forslag om å begynne 4. oktober passet ikke grunnet høstferie! De hadde ingen til å ta i mot meg da. *grmf* Ny dato for arbeidsstart er nå 11. oktober, hvilket betyr at jeg går glipp av 10 dagers lønn. Akkurat hva vi trenger i en flytteprosess ...

Jeg får se det positive i det: Jeg får bedre tid til å pendle frem og tilbake med små flyttelass ...

I går nevnte jeg at jeg ryddet i forskjellige datafiler. Én av filene var en liste over ARBEIDSREGLER

1.    Gi meg aldri arbeid på morgenen. Vent alltid til klokken 16.00, og kom med det til meg da. Utfordringen med en tidsfrist er forfriskende.

2.    Hvis det er en virkelig hastejobb, storm inn og forstyrr meg hvert tiende minutt for å høre hvordan det går. Det hjelper. Eller enda bedre; stå bak meg og kikk meg over skulderen og gi meg råd for hvert tastetrykk.

3.    Dra alltid uten å fortelle noen hvor du går. Det gir meg en sjanse til å være kreativ når noen spør hvor du er.

4.    Ikke åpne døren for meg hvis jeg har armene fulle av papirer, esker, bøker eller utstyr. Jeg har behov for å lære meg å funksjonere som om jeg var lammet fra livet og ned, og å åpne dører uten å bruke armene gir god trening i tilfelle jeg noen gang skulle bli skadet og miste førligheten i armer og bein.

5.    Hvis du gir meg mer enn en oppgave å utføre, så ikke prioriter en av dem. Jeg er synsk.

6.    Gjør ditt beste for å holde meg lenge på jobben. Jeg elsker dette kontoret og har faktisk ingen andre steder å være og ingenting annet å gjøre. Jeg har intet liv utenom arbeidet mitt.

7.    Hvis jeg gjør en jobb som du er fornøyd med, så hold det hemmelig. Hvis det kommer ut kan det bety forfremmelse.

8.    Hvis du ikke liker arbeidet mitt, fortell alle det. Jeg liker å være et populært samtale-emne. Jeg ble født for å piskes.

9.    Ikke skriv dem ned hvis du har spesielle instruksjoner for en arbeidsoppgave. Spar dem heller til jobben er nesten ferdig. Det er ingen grunn til å forvirre meg med nyttige opplysninger.

10.    Introduser meg aldri for folk du er sammen med. Jeg har ingen rett til å vite noe som helst. I firmaets næringskjede er jeg plankton. Når du senere refererer til dem, vil mine skarpe deduksjoner identifisere dem.

11.    Vær kun hyggelig mot meg når jobben jeg utfører for deg virkelig kan forandre ditt liv og sende deg rett til sjefenes helvete.

12.    Fortell meg alle dine små problemer. Ingen andre har noen og det er godt å vite at det er noen som er mindre heldige. Jeg liker spesielt godt historien om å måtte betale så mange avgifter på bonus-sjekken du fikk for å være slik en god sjef.

13.    Vent til mitt årlige vurderingsmøte og SÅ fortell meg hva mine mål SKULLE ha vært. Gi meg en middelmådig prestasjonsrangering med leveomkostningsøkning. Jeg er ikke her for pengenes skyld uansett.

English summary: Starting my new job on October 11th which means 10 days without salary as my last day in my current job is September 30th. Blasted autumn vacation! And found a list of working rules during my tidying yesterday.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...