© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 28. juni 2010

Småstresset

Jeg kjenner jeg blir småstresset! Ettersom det ikke var noen papirer i posten til meg lørdagen heller, ringte jeg min potensielt fremtidige arbeidsgiver for å høre om de var postet. Der fikk jeg høre at det var personalavdelingen som somlet, men hun håpet å få sendt papirene i dag. (Sic) Jeg håper hun fikk med seg at jeg ikke vil si opp før jeg faktisk har papirene og jobbtilbudet foran meg!

Men det var noe annet som stresset meg mer.

Jeg hadde håpet at de kunne være behjelpelige med hybel/leilighet. Den type bedrift pleide nemlig å ha det. Tidligere. "Jeg har fått beskjed om å svare nyansatte at vi ikke har det lenger.", sa hun. For en merkelig formulering! Jeg må altså ut på det private markedet og leie i den tiden mannen min og jeg bor på hver vår kant av landet. Vi har ikke råd til å kjøpe nytt mange måneder før vi selger leiligheten vi bor i nå.

Jeg gjorde et lite søk på Finn.no for å se på tilbudet, men det var ganske begredelig. Billigste var 7100,-/mnd med "sådär" standard og lokalisering. Helsike heller! Det hadde vært så utrolig greit om de hadde hatt en liten leilighet til meg som jeg kunne leid!


Både foreldre og svigerforeldre fikk forresten vite hvordan ståa er i går. Mine foreldre tilbød seg å lagre noen glassting under trappa i kjelleren. "Ting dere er redde for." Vi får ta med oss det vi pakket ned da vi pusset opp stua i fjor. Det står i ei av bodene våre, og er bare å hente frem - ferdig pakket. Og så får vi tilbringe den delen av sommerferien som er i den byen til å drive leieleting! *sukk*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...