© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 30. juni 2010

Peoner og oppsigelse

Så var det gjort. Etter 10 år hos samme arbeidsgiver har jeg sagt opp den trygge, faste stillingen min. For å gå over i et bittelite vikariat som i utgangspunktet varer 3 måneder ...

Jeg snakket med NITO igjen i dag, og de anbefalte meg å kontakte den nye arbeidsgiveren angående gamle tall på arbeidsavtalen. Den nye arbeidsgiveren min (i.e. hun som intervjuet meg) kjente ikke de nye tallene, men mente at det ville oppdateres når den riktige lønna mi skulle settes. Ikke noe å tenke på foreløpig, med andre ord. Og på slutten av arbeidsdagen ble altså skriftlig oppsigelse levert inn.

Og like før jeg skulle gå for dagen, overrasket nærmeste leder med å dele ut flotte peoner til oss tre som var på seksjonen idag! Ei hadde hatt bursdag, ei hadde 10 årsjubileum på jobb og jeg skulle slutte. En veldig flott gest som kom helt uventet! Takk, sjef! Du er helt ... ehh ... sjef!  :-)

I kveld ringte jeg foreldrene mine for å fortelle at nå var avgjørelsen endelig og ugjenkallelig tatt. Og på spørsmål om det var mulig å leie i kjelleren hos dem for en rimelig penge, var det helt greit. Takk og pris! Det gir rom for å bruke bedre tid til å finne noe skikkelig og ikke "kaste bort" altfor mange penger i leieutgifter mens vi venter. Så får vi håpe at mannen min finner seg jobb i hjembyen min snart, han også! Det blir pyton å bo på to forskjellige steder over såpass lang tid. Og å skulle koordinere kjøp og salg fra forskjellige byer.

Nå tikker klokka ...! 
Bildet av jordbærene er fra tidligere i måneden da en pensjonert kollega kom innom for å hilse på og tok med seg jordbær og nektariner. Nam!

2 kommentarer:

  1. En sånn sjef vil jeg også ha. Leaser du han/henne ut eller ......
    Så bra at du har et midlertidig sted å bo i hjembyen !!!

    SvarSlett
  2. Hehe! Peonene dufter herlig i stua her, kan du tro! :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...